BEEYONCE AS BEYONCE


PRIS KLASSE

10000 - 16000 DKK.

BEEYONCE AS BEYONCE

Højt anbefalet
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel og autentisk hyldest
Fås med Backing Dancers
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing
High Energy Show

BEEYONCE AS BEYONCE

Beskrivelse:


Vores "Beeyonce" hyldestag er den ultimative hyldest til Beyonce og leverer et hurtigt tempo, høj energi show, dedikeret til Queen B selv.

Vores "Beeyonce" handling sørger for, at natten er fuldt forberedt til og vil være klar til at WOW dit publikum med et show fuld af slank original koreografi, kæbe droppe vokal evne, fænomenal kostume ændringer, masser af publikum deltagelse og endda et par ekstra overraskelser for din nydelse. Vi garanterer, at denne unikke en af ??et venlig show vil forlade dig hypnotiseret og i vantro, at du har været tæt og personlig til den næstbedste ting til Beyoncé selv.

Udgivelser af de elskede magtballader "Hvis jeg var en dreng" til "Halo" og støvlet "Crazy in Love" til "Single Ladies", vil showet få dig til at nå det nærmeste væv, så har du sang og danser natten væk med divaen selv.

Passer til ethvert sted og enhver lejlighed, "Beeyonce Tribute Show" leveres med 2 professionelle backing danse / sangere og en fuld moderne PA & belysning.

Udtalelser

"Handlingen var fantastisk, og pigerne elskede det helt. Beeyonce og hendes dansere spillede sammen rigtig godt og blev ude af syne, indtil de lavede deres store indgang. Utrolig præstationer, og jeg vil helt klart anbefale. "Catherine, år 11 skolepræmie begivenhed, Surrey.
Kontakt Tribute Acts Management at bestille i dag for at undgå skuffelse i fremtiden!