MICHAELA AS BRITNEY SPEARS


PRIS KLASSE

6000 - 10000 DKK.

MICHAELA AS BRITNEY SPEARS

MICHAELA AS BRITNEY SPEARS

ikke fundet

Beskrivelse:


Efter at have modtaget anerkendelse fra Britney Spears selv for sin uhyggelige lighed, er det klart, at vores "Michaela As Britney" er nummer et valg, når vi leder efter en Britney Impersonator.
Hvert show indeholder et gratis møde og hilse efter forestillingen, hvor publikumsmedlemmer kan få et foto med Britney Spears Double.
Hvis du søger at ansætte en Britney Spears hyldest til din kommende begivenhed, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive absolut stjernestrukket med den lighed med Britney, at Michaela hersker, at det må ses som at blive troet.

Michaela er anerkendt som den amerikanske popstjerne over hele kloden, hvilket har ført til, at hun udfører sit hyldest show i Dubai og bliver brugt som en berømthed, der ligner i Los Angeles. Michaela har også optrådt som Britney Spears i skuespil for BBC, ITV, Channel 4, Sky og More, herunder et nyt udseende på det populære CH4-program, Fortæl ikke bruden.

Vores Britney er også blevet bedt om at fremstå som Britney Spears i mange magasiner og aviser, herunder men ikke begrænset til: OK! Magazine, Reveal, Pick Me Up, Star, Daily Telegraph, Metro, The Daily Mail og The Sun.

Visningen "Michaela as Britney" består af høj energi, levende vokaler og intense dansrutiner; Nøjagtige replikaer til dem, der udføres af Britney Spears i hendes musikvideoer, på turné og i hendes live forestillinger.

Udtalelser

"Micheala gjorde vores Britney spyd Circus tour i vores cirkus Big Top, hun er 100% verdensklasse, ikke engang overveje en anden Britney hyldest, hvis du vil have det bedste at gå direkte til Michaela." Rusty Russell, Russell's International Circus