TANIA AS CHER


PRIS KLASSE

7500 - 12000 DKK.

TANIA AS CHER

Højt anbefalet
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Fås med Backing Dancers
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

TANIA AS CHER

Beskrivelse:


Vores fantastiske Cher hyldest handling "Tania As Cher" har udført og perfektionere hendes højt anerkendte hyldest til den ikoniske superstjerne Cher siden 1997.

Hendes handling er kendt i hele verden af ??underholdning som en af ??de bedste soundalikes til den eneste Cher. Tanias evne til at skildre sådan en præcis hyldest har fået hendes internationale berygtelse.
En virkelig begavet og talentfuld performer, "Tania as Cher", har studeret Cher's hver bevægelse gennem hver inkarnation af sin show-stopkarriere; og selvom hun måske er 32 år yngre end den legendariske matriark af pop, har Tania en slående lighed i udseende, bevægelse, gestus og vokal evne - hvilket gør det muligt for Tania at give hendes publikum ikke kun en fænomenal præstation, men hvad nogle mennesker har mærket ' Århundrets Cher Tribute! '
Tanias evne til at skildre sådan en nøjagtig hyldest har fået hendes internationale berygtelse og banede vejen for forestillinger ved mange høje profilbegivenheder

Vores ekstraordinære Cher Tribute Show fortsætter med at forlade publikum i alle aldre op og ned talefri. Når du har set showet, vil du krybe tilbage for mere!