ANDREA AS DOLLY PARTON


PRIS KLASSE

6500 - 15000 DKK.

ANDREA AS DOLLY PARTON

Højt anbefalet
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Tilgængelig med Live Band
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

ANDREA AS DOLLY PARTON

Beskrivelse:


"Andrea som Dolly Parton's" Country and Western hyldest handling hylder Dolly Parton og alle de fantastiske musik, hun har skrevet og udført gennem årene.

Denne fantastiske hyldest handling spiller præcise versioner af Dolly mest berømte materiale, denne fantastiske handling kan bookes til din begivenhed, og showet kan skaleres op eller ned for at passe til dine behov.

Dolly Parton Story er fronted af Andrea Pattison, en professionel sanger af mange års erfaring. Baseret i Newcastle / North East området, er hun en livslang fan af Dolly Parton og er uden tvivl Storbritanniens fineste Dolly Parton imitator. I sine egne ord:

"Der er kun en Dolly Parton - hun har gennem årene været så inspireret til mig, jeg tror ikke jeg kan sætte det ind i ord. Vi ønsker at betale en respekt for hende med vores nye show. Vi ville ikke gøre det, hvis vi ikke troede, vi kunne gøre sangene retfærdighed. Jeg er så glad for at være involveret i dette projekt, da jeg elsker Dolly og jeg elsker disse sange "

Andrea har for nylig haft tre nøjagtige replikaer af Dolly's ikoniske tøj, der er specialfremstillet af den fantastiske dressmaker Liza Grant, der gør showet helt realistisk.

Udtalelser

"En af de bedste live shows vi har haft for nylig på Pavilion Theatre Glasgow, for at kalde dette et hyldest show ville være en uretfærdighed, det er meget mere end det, lukk øjnene, og det var Dolly! Det fire stykke band lød mere som otte. Og hyggelige mennesker at arbejde med ... ..Se dig tilbage næste år. "Glasgow Pavilion Theatre Manager

"Andrea, du var virkelig fantastisk, din stemme og kostumer var smukke, vi alle elskede dig. Vi har set Dolly levende, og du er på lige fod med hende. Mange tak. "Linda French