PAUL AS ELTON JOHN


PRIS KLASSE

7000 - 15000 DKK.

PAUL AS ELTON JOHN

Vinder af 2016 National Tribute Awards
Højt anbefalet
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

PAUL AS ELTON JOHN

Beskrivelse:


Nogle hyldest kunstnere ligner deres idol, nogle lyder som deres idol, vores Elton John hyldest handling Paul gør begge!

Luk dine øjne, og du vil ikke tro på dine ører, åbne dine øjne, og du vil heller ikke tro dem! Du vil simpelthen ikke finde en nærmere hyldest til Sir Elton John.

En livslang Elton John fan, Paul begyndte først at synge og udføre Elton sange mens han studerede Performing Arts på University i begyndelsen af ??1980'erne.

Med en usædvanlig lignende sang stemme til Sir Elton er Paul i stand til at trække på et fantastisk tilbage katalog af hits for at producere en virkelig vidunderlig fejring af Sir Eltons musik. Pauls forestillinger har også nogle af Sir Eltons faktiske tøj købt fra hans 'Out the Closet' -salg.

"Paul som Elton John" er også 2016s National Tribute Award Winner for 'Best Elton John'.

Elton Johns ekstraordinære repertoire betyder, at han kan serenade et publikum over frokost eller middag med nogle af de smukkeste ballader, hver skriftlig, herunder din sang, lys i vinden, lad solen gå ned på mig, offer og undskyldning synes at Vær det sværeste ord. Han kan også ændre tempoet og få folk på dansegulvet med klassikere som Crocodile Rock, jeg er stadigvæk, The Bitch er tilbage og Saturday Night's Alright for Fighting.

"Paul som Elton Johns" udfordring er ofte ikke hvad man skal spille, men hvad man skal forlade!

Udtalelser

"Hiya Paul Bare for at sige alt det bedste med din hyldest til Elton show, vil jeg fange dig og bandet hopefuly snart. Kiki Love Kiki Dee

 "Ville bare sige, hvad en god aften vi alle havde på Stoke Park på torsdag aften. Jeg troede du var fantastisk og elskede at synge med dig. Så mange mennesker kom op til mig og sagde, at de elskede det. Efter at have sunget med 'Real Elton', må jeg sige, at det ikke kommer nærmere end din præstation! Jeg ville bestemt ikke tøve med at anbefale dig. "Bobby Davro