PURE MAGIC


PRIS KLASSE

7000 - 20000 DKK.

PURE MAGIC

Perfekt til festivaler, store arrangementer og fester
Professionel & Autentisk Tribute
Live & Professional Musicians
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

PURE MAGIC

Beskrivelse:


Tilgængelig som en solo Freddie kviksølv hyldest handling, Mercury og May duo eller den fulde Queen band oplevelse.

Dette prisbelønnede show har været fængslende publikum i mange år. Med det utrolige tab af den sene store Freddie Mercury i 1991 har der altid været en stor tomgang for at udfylde populærmusik. Så med endeløse studier af live shows har Mark genskabt selve essensen af ??Freddie's scenekarisma! gør ham til nummer én Freddie Mercury impersonator. "Pure Magic" er også en af ??nogle hyldestformer, der præsenterer en dronning klassikere, der får dig til at gribe efter hans fantastiske fortolkning af den store mand.

Produktionen er flamboyant med et historisk kig på legenden, der vil udholde og altid forblive tidløs. Med mange års erfaring som professionel entertainer, herunder tv-optrædener og reklame, har Mark skygget en entusiastisk skare på over atten tusind i Leicester City-fodboldklubben og fortsætter med at sælge ud steder i Storbritannien og i udlandet, Spille i Korfu, Tyrkiet, Spanien, Hongkong for at nævne nogle få! Nu med det ultimative duo-show "Stereo Queen" med en sensationel hyldest til den legendariske rockgitarist "Brian May!".

Mark har også støttet navngivne handlinger som, Suzie Quatro og Real Thing !!. Hvis du vil have dit sted at danse og synge hele natten væk, så vil du blive beriget af en af ??de største hyldest shows af all tid! EN SLAGS MAGI!! ....