A GAGA STAR IS BORN FULL PRODUCTION SHOW!


PRIS KLASSE

kontakt os DKK.

A GAGA STAR IS BORN FULL PRODUCTION SHOW!

Fuldskala produktion
Indeholder tv-stjerner fra BBC One
Officiel UK Number One Tribute Act
Perfekt til teatre, corporate events, festivaler, internationale shows og mange flere!
Fås med et fuldt 4-delt live band og backing dansere!

A GAGA STAR IS BORN FULL PRODUCTION SHOW!

Beskrivelse:


Efter den enorme succes i 2018-filmen er A Star Born, Lady Gaga Tribute Act, Donna Marie, da Lady Gaga nu præsenterer sin fulde produktionshow 'Gaga Star is Born'!

Med den ene halvdel af showet dedikeret til hitfilmen, og det er fantastiske sange, efter historien om Ally og Jackson, vil publikum helt sikkert blive taget på en følelsesmæssig rutsjebane, før en firkantet anden halvdel fyldt med Lady Gaga største hits til dato for at få publikum til at hoppe!

Denne store skala produktion er den officielle britiske nummer én Lady Gaga hyldest: Donna Marie som Lady Gaga, et fuldt 4-delt live band, op til 4 backing dansere med en fuld video back drop og interludes!

At udføre rollen som Jackson er tidligere rockbandmedlem Adam Kelbie, som mødte Donna, mens de begge stjernede som dommere på BBC One's 'All Together Now'. Adam har de perfekte gråtoner til at efterligne den smukke lyd Bradley Cooper bringer til filmen.

Komplet med fantastiske lyseffekter, pyroteknik, høj energi dans og Lady Gags mest utrolige tøj, dette show må ikke gå glip af!

Velegnet til teatre, arenaer, corporate events, festivaler, ferie parker og krydstogtskibe af enhver størrelse, kom i kontakt nu!