TASHA AS MADONNA


PRIS KLASSE

5000 - 9000 DKK.

TASHA AS MADONNA

Højt anbefalet
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel og autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Tilgængelig med Backing Dancers
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

TASHA AS MADONNA

Beskrivelse:


1754/5000

"Tasha som Madonna" har udseendet, lydene og bevægelserne, der har publikum, der tror på en live Madonna-koncert.

Når Tasha bliver Madonna, vil dine gæster blive forbløffet, da hun leder dig alle igennem de store dansrutiner og vokaler af Madonnas lange karriere. Fra 80'erne klassikere til nuværende hit er Tashas autentiske præstation skabt en fantastisk festatmosfære. Komplet med kostume ændringer, dette er et show ikke at gå glip af.

Tasha har studeret Madonna's forestillinger i løbet af årtierne og har perfektioneret sine bevægelser; fra den simple klassiske 80'ers koreografi til de mere indviklede rutiner for hendes seneste ture. Dette adskiller Tasha fra andre hyldest i virksomheden - Madonna har altid været en performer.

Dette Madonna Tribute Show er egnet til ethvert spillested og er tilgængelig med valgfrie dansere. Du kan vælge backing tracks eller et live backing band for at skabe magiske oplevelser, der passer til din lokalitet størrelse og budget.

Udtalelser

"Du føler, at Madonna-hyldest har slået lidt af vogue lidt i det sidste, men hvis der er en handling for at holde Madonna-hylden flyve, skal den være Tasha, idet den er lige så god som enhver booker finder i øjeblikket på banen. Udseende klogt, hun er en død ringer, stemmen præcis og hendes følelse af showmanship og standard for præsentation første klasse. Sammen med to unge og entusiastiske kvindelige dansere, blev dette sæt, der omfattede Get Into The Groove og Som et Bøn, gennemført næsten til perfektion. Hun har klart arbejdet ekstremt hårdt gennem årene for at få denne hyldest ret, og denne indsats har virkelig afbetalt "Derek Smith, The Stage