JASS AS MARIAH CAREY


PRIS KLASSE

7000 - 17000 DKK.

JASS AS MARIAH CAREY

Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Tilgængelig med backing dansere!
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

JASS AS MARIAH CAREY

Beskrivelse:


Den internationalt anerkendte professionelle sanger-sangskriver, Jass Meagher, er en af ??verdens største hyldest til Mariah Careys bedst sælgende kvindelige kunstner. Jass er blevet anbefalet af VH1 MUSIC (MTV Sister Channel) SKY TV, BELFAST TIMES og fremhævet i HEATWorld Magazine.

Hun turder i øjeblikket internationalt med alle hendes shows og er godt respekteret for hendes hyldest arbejde og har udført en omfattende liste over top-spillesteder og klienter fra SKY TV til Gala Casinos. I 2017 udførte Jass som Mariah Carey bor i Tokyo, Osaka og Yokohama som en del af en ti-dato SOLD OUT Japan City Tour, og har yderligere Tour datoer, der kommer op i Storbritannien, samt besøg Florida, USA i 2018.

Jass, der for nylig blev præsenteret på vh1.com-bloggen "... Sangere, der ligner præcis som musiklegenden", blev givet glimrende anmeldelser af Sky TV til hendes Mariah Christmas Show, samt som blev udvalgt i Belfast Times Ireland efter hendes Mariah og Divas præstationer på award- vindende UK venue, Cabaret Supper Club, Belfast.