FOREVER JACKSON


PRIS KLASSE

8000 - 15000 DKK.

FOREVER JACKSON

Højt anbefalet
National Tribute Award Winner
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Tilgængelig med backing dansere!
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

FOREVER JACKSON

Beskrivelse:


'Forever Jackson' er den ultimative hyldest til Michael Jackson, der sætter branchen i brand og sælger steder, hvor de går. Uddelt i "No.1 UK Michael Tribute Show" i 2013 UK National Tribute Awards (som afstemt af UK Agents Association) er showet blevet en af ??de mest efterspurgte hyldest i landet og Europa og er hurtigt ved at blive Nummeret Michael Jackson viser at se!

 I de sidste seks år har Forever Jackson udført i resorts, festivaler, hoteller og headlined events i lande som Dubai, Indien, Kreta, Tyrkiet, Spanien, Frankrig, Mexico og Egypten samt Nationwide over hele Storbritannien. Gennemsnitligt på 150 shows årligt, de regelmæssigt udfører for mange førende mærker, virksomheder og kæder, herunder Butlins, Thompson Sensatori, G Casino, Pontins, Haven og Park Resorts for blot at nævne nogle få.

Showet giver ægte hyldest til den sene store King Of Pop. Synger 100% live lead vocal, hans stemme replikerer Jackson's karakteristiske toner - du kunne blive tilgivet for at tro, han mimes! Hans dans afspejler legenden i hver detalje, trin for trin helt ned til den mindste af manier og hans udseende (skabt gennem en tre timers proces med KUN teatralsk makeup) er det nøjagtige billede af MJ. Han har gennem de sidste 17 år studeret Michael Jackson i nøjagtige detaljer for at producere den nærmeste komplette lighed, der udføres i dag.

'Forever Jackson' er støttet af et fantastisk alt pige danseteam kendt som Hip Hop Pop. Pigerne, koreograferet af Jenny Bater, udfører de klassiske verdensberømte rutiner, mens de tilføjer lidt ekstra for den moderne tidsalder for musik. De er simpelthen elektrificerende!

 Nu med en fuld teaterproduktionsversion - 'FOREVER JACKSON - LEGACY OF A LEGEND', der skal udføres over hele verden (herunder Storbritannien) i 2016/17 med et live-band, specielle fx, skærmfremskrivninger, Hip Hop Pop-danserne og mere, dette er virkelig den eneste MJ SHOW at se!

 Med vidunderlige berøringer af originalitet, visuel ekstravagance i hele og en sæt liste for alle aldre, (hvad enten en fan eller ej) er dette virkelig en produktion for alle.

 Mine damer og herrer ...... .brace jer ...... .DETS SHOWTIME !!!

Udtalelser

"Jeg elskede sin energi, bravado og full-on-attitude på scenen, dette var en imponerende præstation fra en kunstner, der var helt engageret i Jackson-tribute-årsagen." The Stage Newspaper