MOTOWN SOUL TRIBUTE


PRIS KLASSE

7500 - 20000 DKK.

MOTOWN SOUL TRIBUTE

MOTOWN SOUL TRIBUTE

Beskrivelse:


OM Motown Soul

Motown Soul er et autentisk Motown-band med 3 fantastiske vokalister, der leverer koreograferede dansrutiner, kostymeændringer og episke vokaler til dit arrangement.

Dette band tilbyder dig et mousserende, klassisk show for at underholde gæster i alle aldre i enhver størrelse eller stilbegivenhed. Deres karismatiske energi får alle op og danse til disse tidløse klassikere, uanset hvor de udfører. Motown Soul spiller alle de bedste sange i Motown, herunder hits fra lignende;

Stevie Wonder, Supremes, Martha Reeves & The Vandellas, Jackie Wilson og The Jackson 5 plus mange flere.

Bandet er dannet af høj kvalitet, eftertragtede professionelle musikere, der har over et årti erfaring med at udføre for store publikum. Alle enten akkrediterede sessionsmusikere eller kunstnere selv har dette band meget at tilbyde når det kommer til musik.

De har tidligere eller i øjeblikket arbejdet sammen med eller sammen med Jessie J, Duffy, Leona Lewis, Britney Spears, The Script og har haft utallige optrædener på tv-shows live MTV, Glastonbury TV, Reading Festival, Popstars On Stage og meget mere. I løbet af deres år har de haft mulighed for at optræde på nogle prestigefyldte steder som Royal Albert Hall, The O2, Brixton Academy, Ronnie Scotts, der giver dem færdigheder og scener til stede for at løfte publikum.

Du bliver ikke skuffet over den oplevelse og professionalisme, som dette band viser.