MARK ANTHONY AS PRINCE


PRIS KLASSE

12000 - 30000 DKK.

MARK ANTHONY AS PRINCE

Højt anbefalet
Perfekt til festivaler, Corporate & Private Events
Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Tilgængelig med backing dansere!
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

MARK ANTHONY AS PRINCE

Beskrivelse:


Superb Mark Anthony som prins optrådte på forsiden af ??The Mirror Newspaper også midtsiden af ??The Sun Newspaper for at fremme Woolwich Bank Celebrity komme sammen. Efter at have fundet sted i begge papirer, begyndte Mark at modtage stor dækning fra den britiske og europæiske presse, Just Seventeen, Shades Magazine, Voice, Miss London, Hello Magazine, Daily Express, Girl About Town, The Enquirer og mange flere.

Mark er blevet bedt om at optræde på mange filmpremiere, som Naked Gun2 & a Half at Empire i London, Night Mare på Elm Street & Terminator.

Mark, lavede også historie ved at være den første dobbelte til nogensinde vises på den populære tv-musikshow "Top of the Pops". Derefter gik han på turné sine live shows i Zürich efterfulgt af Schweiz, Berlin, Wien, Amsterdam, Barcelona, ??Malta og dette omfattede også TV og Radio interviews.

Virkelig at skabe en ny generation af hyldestartister .... Han vendte sig op på Pepsi Chart Show i London, der ankom i en sportslig sort limousine og livvagter så høje som bakkerne. Alle gættede var det eller var det ikke "Prince" lige indtil i dag! Lorraine Kelly's radio talk show inviterede Mark til en halv times interview, og fik ham til at synge live i luften.

BMG fik gæsterne til Mark på Wembley Arena, da den virkelige prins kom til byen, og blev inviteret til yderligere showet på Brixton Academy af Prince's management.