NIQI BROWN AS TINA TURNER


PRIS KLASSE

8000 - 10000 DKK.

NIQI BROWN AS TINA TURNER

Højt anbefalet
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

NIQI BROWN AS TINA TURNER

Beskrivelse:


Denne utrolige Tina Turner Tribute Act "Niqi Brown som Tina Turner" vil blæse dig og dit publikum væk med hendes hylde til Nutbush Queen!

Niqi har været en professionel udøver i mange år og har sunget med en sådan kunstner som Edwin Starr, Martha Reeves, Mary Wilson, Errol Brown og støttet Destiny's Child, The Wailers and Madness. Niqi har wowed publikum over hele Storbritannien og hele verden og virkelig underholder, når hun udfører at sikre, at alle er op og danser til musikken. Hun er den ultimative Tina Turner hyldestakt. Et hurtigt bevægende, dynamisk show, der genskaber hit efter hit, er dette den allerbedste hyldest til rådighed i Storbritannien i dag!

Denne Tina Turner Tribute Show er et high energy show fra start til slut og efterlader ingen hjørner unturned!
Dette show er fyldt med klasse, latter, sjov og masser af skøder !! Dette show vil helt sikkert forlade dig som ønsker mere !!

Udtalelser

"Quirky sanger Niqi Brown er simpelthen den bedste Tina Turner hyldest jeg har set. Det skal også understreges, at denne Leeds-baserede kunstner er væk fra hyldestescenen i både optagestudiet og som backing vokalist for nogle store stjerner. Ved at tage sig af forretningen på det lukrative hyldestmarked, vil Brown have lavet mange nye venner her, og sjældent har jeg set en halefjeder, der bliver så sprudlende rystet. "Mark Ritchie, The Stage Newspaper