CHRIS PERRY AS PHIL COLLINS


PRIS KLASSE

6500 - 10000 DKK.

CHRIS PERRY AS PHIL COLLINS

Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Tilgængelig med backing dansere!
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

CHRIS PERRY AS PHIL COLLINS

Beskrivelse:


Chris Perry lever med en uhyrlig lighed og med stemmen til at matche til liv, en af ??Storbritanniens fineste sanger / sangskrivere, med en hyldest til den fantastiske Phil Collins.

Alle de musikalske arrangementer er så tætte på de originale optagelser, og de bringes til liv med et moderne lydsystem, komplimenteret med et fantastisk programmeret lysprogram med den nyeste LED-teknologi med specialfremstillede bannere og bakgrunde, samt et "live" kamera feed, der bruges til publikum skud, giver det en unik atmosfære, hvor publikum føler, at de er involveret også!

En stor funktion er videoprojektionssystemet, der synkroniserer videoerne til Chris's vokal for hvert enkelt spor, hvilket gør det til en unik lyd / visuel oplevelse.
Sangene er indrettet til at omfatte nogle af Phils største hits fra de sidste to årtier, samt et medley af sange fra den fantastiske GENESIS!
Lovers af Phil Collins & Genesis vil blive taget på en autentisk musikalsk rejse, der indkapsler det utrolige arbejde, som de begge har produceret, og alt sammen i en fabelagtig fejring af denne vidunderlige musikgenre.

Phil er også en særlig musikalsk helt af Chris ', så "In The Air Tribute Show" er bestemt en kærlighedskraft, og dette viser sikkert i forestillingen, indholdet af showet og sceneproduktionen.

En fabelagtig hyldest til en fantastisk kunstner.