THE ARIANA GRANDE EXPERIENCE


PRIS KLASSE

4000 - 15000 DKK.

THE ARIANA GRANDE EXPERIENCE

Perfekt til bryllupper, velgørenheds fundraisers, festivaler og fester
Solo Act
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

THE ARIANA GRANDE EXPERIENCE

Beskrivelse:


Leanne Kyte er en sensationel vokalist baseret i Nord-London.

Hun har arbejdet professionelt som en international sanger og danser i de sidste syv år.

Leanne blev født i Kent og begyndte sin uddannelse på The Liz Burville Performing Arts Center fra en alder af tre. Kl. 18 vandt hun til The Young Americans College of Performing Arts i Californien, hvor hun studerede i to år i musikalsk teater. Hun var begejstret for at blive valgt til at rejse rundt i USA og Canada i 2012 med The Young Americans Music Outreach Program som advokat for musikundervisning og ydeevne. Efter sin eksamen har hun arbejdet for forskellige touringproduktionsselskaber i Storbritannien og i udlandet, herunder P & O og Carnival Cruise Line som ledende vokalist og danser.

Leanne har for nylig afsluttet en 6 måneders UK tour af fire shows, herunder Wannabe The Spice Girls Show, Black Magic (Little Mix Tribute), The Dusty Springfield Story og Cilla & The Shades of the 60s, der udfører i over 100 forskellige smukke teatre rundt om i landet!

Hun udfører i øjeblikket som soloartist for mange kunder i London, resten af ??Storbritannien og endda senest internationalt i Montenegro!