DAVID AS BARRY WHITE


PRIS KLASSE

7000 - 12000 DKK.

DAVID AS BARRY WHITE

Højt anbefalet
Perfekt til bryllupper, store arrangementer og fester
Professionel & Autentisk Tribute
Tilgængelig med Live Band
Kan give fuld PA & Lighting
Fuld Offentlig Ansvarlighed & PAT Testing

DAVID AS BARRY WHITE

1

Beskrivelse:


Denne fantastiske Barry White Show af David har alle de største hits, der giver publikum nogle rigtige "Wow" -faktorer med sin spektakulære "fløjl" stemme og lighed, og tilføjer Barry Whites glatte swagger til dette show.

David har en unik gave til at underholde, engagere og forlade publikum / gæster, der føler sig speciel, og det har gjort det muligt for ham at gøre retfærdighed til den meget elskede og desværre savnede legende, der er Barry White. Tribute to Barry White viser fantastiske publikum i Storbritannien og internationalt og bliver mere og mere anerkendt som en af ??de mest autentiske hyldest shows rundt.

Ideel som en hovedhandling for koncerter, viser funktionen på private og corporate events eller luksusunderholdning i mange miljøer. Barry White Show forlader erindringer til alle, der ser det.

Udtalelser

"Mange tak for sang ved vores bryllup. Husk vi reserverede dig, og vi var så glade vi valgte dig. Du har gjort vores bryllup så specielt, når du synger Alltid & Forever med din velour stemme til vores første dans. Du var charmerende og opfordrede alle til at deltage og nyde sig selv. Ikke underligt, du har dansegulvet og holdt dem der! Alle sagde, hvad en stor modtagelse det var, og at det var et frisk pust med en kvalitet levende sanger. En virkelig mindeværdig nat! Tak for de evige minder
Michelle & Eddie

"Fantastisk stemme, de videoklip, jeg har set på internettet, gør virkelig ham ikke retfærdighed. En stor personlighed og en god præstation! Tak skal du have. ”
Tracey Smith.